Serveis

Atenció individualitzada i servei personalitzat expert

Projectes a mida i assessorament personal en floristeria, jardineria, tractaments fitosanitaris i mascotes

Neteja de parcel·les
Tractament de palmeres
Muntatge de sistemes de reg
Construcció i manteniment de jardins
Endoterapia
Gestió integrada de plagues
Servei de floristeria per encàrrec
Muntatges florals per a esdeveniments especials
Desbrossaments i podes
Lluita integrada i productes residu 0
Tractaments fitosanitaris, agrícoles i forestals

Floristeria

Som especialistes en creació de rams amb previ encàrrec, si vols fer una sorpresa a algú o senzillament vols el millor ram per decorar casa teva deixa-ho a les mans de la Judith.

Si tens algun esdeveniment important: casaments, batejos, comunions o banquets, i vols crear un espai màgic, al teu gust i on et sentis còmode, no dubtis en encarregar-nos el servei de decoració floral, crearem un ambient únic i espectacular només per tu i els teus.

Jardineria

T’oferim un complet ventall de serveis de jardineria, ens encarreguem de tot. Des de dissenyar el projecte fins la construcció, des de jardins, passant per zones verdes o parcs. Proposem un servei integral tant per a particulars com per a empreses, realitzant tasques de manteniment, podes estacionals o neteja de parcel·les.

Tractaments

Els tractaments fitosanitaris, agrícoles o forestals són bàsics per a que les teves plantes o zones verdes gaudeixin d’un aspecte i salut immillorables. Tant en àmbit públic com privat proporcionem un servei complet en detecció, tractament i seguiment de la plaga. Apliquem tècniques poc invasives com la Endoteràpia, mètode per el qual s’injecten substàncies nutritives o fitosanitàries directament als troncs, aconseguint una major focalització al problema. Disposem de servei tècnic propi i podem oferir-vos un assessorament en gestió integrada de plagues. Contem amb tots els permisos corresponents i una experiència de més de 25 anys que ens avala.

Mascotes

Els més peluts de casa també tenen el seu espai a Magnatura. El nostre servei de perruqueria canina s’encarregarà de proporcionar-li una atenció completa a la teva mascota. Oferim el millor tracte possible perquè igual que tu, estimem els animals.

Posa't en contacte

Si tens dubtes o necessites més informació escriu-nos.

Not readable? Change text.