Coneix-nos

Articles seleccionats i un bon tracte personal

des de 1990

Amb més de 25 anys d’experiència, Magnatura és un centre de jardineria situat a Cassà de la Selva que ofereix un ampli assortit de productes de jardineria, decoració, granja i floristeria.

A més, a la nostra botiga trobaràs pinsos i accessoris per a mascotes i productes de proximitat com llegums, mel, oli, cava i vi de la zona.

Com a serveis complementaris, Magnatura ofereix la possibilitat de contractar la construcció o manteniment de jardins, tractaments fitosanitaris públics i privats i la gestió integrada de plagues, entre d’altres serveis. La nostra botiga compta, a més, amb perruqueria canina.

Creada l’any 1990, Magnatura va començar com a distribuïdora de la marca líder del sector de l’alimentació animal, Gallina Blanca Purina. Després de més de 20 anys d’experiència, la nostra empresa s’ha anat especialitzant i adaptant a les demandes dels clients i a les tendències del mercat, i el que va començar com una petita distribució de pinsos s’ha convertit en una botiga que ofereix un assortit complet de jardineria, decoració, serveis fitosanitaris, a més a més d’un ampli servei de floristeria per encàrrec que pot anar, desde la elaboració d’un sol ram, fins a la decoració floral de tot un espai per a diferents esdeveniments i actes.

Més que un centre de jardineria, Magnatura és la culminació del somni d’una família. Amb el pas dels anys hem aconseguit ampliar el catàleg de serveis convertint la petita botiga de l’inici en un garden que hem anat construïnt tenint en compte les necessitats dels nostres clients, la seva satisfacció i la professionalitat i experiència dels nostres treballadors.

De l’herència de l’inici, ens queda la nostra passió per les mascotes i els animals de granja. Disposem d’un servei de perruqueria canina i tots els accessoris i productes alimentaris per a la teva mascota, a més d’un ampli estoc de pinsos, cereals i eines per a la granja.

El nostre creixement ha estat en bona part gràcies a la nostra unió amb el territori i la seva gent, per això a Magnatua hem obert un espai d’agrobotiga amb productes de proximitat per poder-vos oferir els millors productes de la nostra terra i així, de passada , donar un cop de mà als productors locals.

T’esperem a Magnatura per atendre’t i donar-te el servei de l’única manera que ho sabem fer, amb professionalitat, estima i un somriure. Perquè per nosaltres tots els clients són com de casa.

VARIETAT DE PRODUCTES

VARIETAT DE PRODUCTES

A Magnatura trobaràs una àmplia selecció de productes de jardineria, floristeria, decoració. mascotes, agrícoles i productes de proximitat seleccionats pel nostre equip.

ATENCIÓ PROPERA

ATENCIÓ PROPERA

A Magnatura comptem amb un equip especialitzat i preparat per assessorar-te en qualsevol dubte sobre els nostres productes, a més a més d’oferir-te un tracte proper i personal.

SERVEI EXPERT

SERVEI EXPERT

A Magnatura comptem amb especialistes de cada disciplina: jardineria, floristeria, mascotes i granja. T’assessorem en tot el que calgui i elaborant el projecte a mida.

Posa't en contacte

Si tens dubtes o necessites més informació escriu-nos.

Not readable? Change text.